středa 19. února 2014

19.2 Jak jíst zdravě a nebýt překyselený

Většina našich civilizačních chorob souvisí s naší stravou, která způsobuje překyselení našeho organizmu. O své zkušenosti, jak jíst zdravěji a rovnovážněji a nebýt překyselený se podělí Wlasta Hlinková - vedeoucí výroby a vývojář firmy Lifefood, Petr Slabý - organický chemik a farmaceut a David Zahradník - praktik.


Wlasta Hlinková bude sdílet své poznatky a některé jednoduché a praktické recepty na nastolení a udržení (nejen) acidobazické rovnováhy organismu (netýká se pouze jídla...) a nabídne přítomným čerstvě připravený elixír pro odkyselení a inspiraci.
Wlasta pracuje jako vedoucí výroby a vývojář ve firmě Lifefood. K tomuto povolání jí přivedl zájem o přirozený život, nahlížený v širších souvislostech. Má dlouholeté osobní zkušenosti s živou veganskou stravou a souvisejícími změnami životního stylu i jejich vlivem na kvalitu života. http://www.lifefood.cz/

Petr Slabý se podělí o své zkušenosti s živou a veganskou stravou a souvisejícími změnami životního stylu i jejich vlivem na kvalitu života a o své zkušenosti z odkyselením organismu a nabídne pohled organického chemika.
Petr je organický chemik a farmaceut. Vyvíjel veterinární a humánní léky v laboratoři v soukromé firmě, kde pracoval jako vedoucí výzkumu a vývoje. Nyní dělá externího poradce.

David Zahradník bude sdílet osobní zkušenosti ohledně působení stravy, pohybu, myšlení, případně i jiných vstupů na celkovou kyselost nebo zásaditost v těle. Provádí všelijaké pokusy a měření, díky kterým se na sobě naučil mnoho zajímavých poznatků a zároveň se tak přiblížil tzv. rovnováze. Podělí se o nasbírané informace a poznatky a sdělí svůj osobní názor na téma odkyselení.
David se před pár lety dozvěděl o tom, že se dá žít i bez masa a také o syrové stravě, za pomocí které se vyléčilo již mnoho lidí z tzv. civilizačních chorob. Po několikaměsíčním studiu se mu alternativními metodami podařilo vyléčit astma a od té doby je více otevřen všem těmto směrům a dozvídá se stále více přínosných informací. V poslední době se naplno věnuje józe smíchu a studuje vliv pH na celkový stav organismu a jakým způsobem tohoto rovnovážného stavu docílit.


Odkazy

Příčina rakoviny známá již od roku 1923: Kyselost, před kterou není úniku
Překyselení organismu a zrádnost jeho jednoduchých řešení
Test kyselosti
http://www.celostnimedicina.cz/test-kyselosti.htm

Tématické večery AS probíhají od 18 do 21 hod v prostorách Creative Gate
Jindřišská 5, Praha 1 - u Václavského náměstí.
Jindřišská pasáž III. schodiště vedle kadeřnictví.
http://www.creativegate.cz/kontakt

Vstupné na tématické večery AS v Creative gate jaro 2014
veřejnost:           250 kč
posluchači AS: 150 kč 

Pro účast na tématickém večeru je nutná rezervace.
Místo můžete rezervovat ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat