středa 5. února 2014

5.2 Jak sdílet zkušenosti

Přijďte 5. února od 18 hod. do Creative Gate na úvodní setkání posluchačů jarní Akademie soběstačnosti, které bude věnované tématu Jak sdílet zkušenosti v oblasti soběstačného a trvale udržitelného způsobu života. Seznámíte se s programem jarní Akademie soběstačnosti, projektem Učíme se příběhy - pozitivní vlna,  aktivitami Permakultury CS a Pravým domácím časopisem. Přijďte se seznámit se zajímavými lidmi, se kterými můžete sdílet své zkušenosti.

Stanislav Miler se podělí o své zkušenosti s pořádáním tématických večerů Akademie soběstačnosti. Představí program jarních tématických večerů, aktivity Akademie soběstačnosti, možnosti jak se stát posluchačem nebo lektorem.

Lenka Papadakisová představí projekt Učíme se příběhy, který mapuje pozitivní příběhy lidí, kteří tvoří občanskou společnost a jsou inspirací pro ostatní. www.ucimesepribehy.cz

Eva Hauserová se podělí o zkušenosti s vydáváním časopisu Klíčová dírka a představí aktivity organizace Permakultura (CS), která propojujuje zájemce o permakulturu v ČR, SR a ve světě - www.permakulturacs.cz

Petra Kruntorádová bude sdílet své zkušenosti s vydáváním Pravého domácího časopisu. www.pravydomaci.cz

Vojta Ciml nám předvede jak snadné je sdílet zkušenosti pomocí Slideslive.
https://slideslive.com/

Příjďte se podělit o své zkušenosti, jak sdílet a jak spolupracovat.
Zapojte se do tvorby programu Akademie soběstačnosti, sdílejte své zkušenosti, staňte se lektory a posluchači Akademie soběstačosti a poznejte další lidi, které zajímá jak žít rovnovážně, soběstačně, zdravě a šťastně.
Posluchači Akademie soběstačnosti  budou mít možnost přednostní registrace na jarní tématické večery Akademie soběstačnosti.
Jarní program tématických večerů Akademie soběstacnosti zde

Vstupné dobrovolné

Tématické večery AS probíhají od 18 do 21 hod v prostorách Creative Gate
Jindřišská 5, Praha 1 - u Václavského náměstí.
Jindřišská pasáž III. schodiště vedle kadeřnictví.
http://www.creativegate.cz/kontakt

Pro účast na tématickém večeru je nutná rezervace.
Místo můžete rezervovat zde:
https://docs.google.com/forms/d/1pSH6zEE0c7XnsMO3wuEmzlJwCAd0gcqckiCV2EXY8Ok/viewform

Žádné komentáře:

Okomentovat