středa 28. května 2014

28.5 Jak tvořit komunity a sítě

Zavěrečný tématický večer Akademie soběstačnosti bude věnovaný zkušenostem s tvorbou komunit a sítí. Dozvíte se jak vznikla a funguje Akademie soběstačnosti a jaké jsou plany na rozvoj a možnosti spolupráce, jak funguje Klub soběstačnosti ve Vile Flora a jak můžete založit a provozovat vlastní Kluby soběstačnosti, jak funguje coworkingový prostor Creative Gate a jaké možnosti ve sdíení a tvorbě komunit přináší internetová platforma Heart.net
Součástí večera bude i společná tvorba programu tématických večerů podzimní Akademie soběstačnosti.

Stanislav Miler se podělí o své zkušenosti s organizací tématických večerů Akademie soběstačnosti a možnosti spolupráce při organizovaní klubů soběstačnosti v jiných městech. Dozvíte se o planovaných letních tématických kurzech na statku v Jetřiichovicích a o programu tématických večerů podzimní Akademie soběstačnosti.
Stanislav Miler od roku 2012 organizuje pravidelné tématické večery Akademie soběstačnosti v Praze.


Honza Dolínek  se podělí o své zkušenosti s tvorbou plaformy Hearth.net a jejími možnostmi využití pro komunity.
Hearth.net je štědrá síť pro sdílení darů a zkušeností, která se stále vyvíjí a zdokonalujeme. Bereme ji jako nástroj pro lepší fungování ekonomiky daru v reálném prostředí. Chceme s její pomocí vytvářet skutečné vztahy a komunity. A mít z toho radost.


Kateřina Klejchová se podělí o zkušenosti s Klubem soběstačnosti, který se pravidelně schází ve Ville Flora. 


Jitka Tomanová se podělí o zkušenosti s fungováním coworkingového centra Creative Gate a jeho plánovaným rozvojem.

Tématické večery AS probíhají od 18 do 21 hod v prostorách Creative Gate Jindřišská 5, Praha 1 - u Václavského náměstí.Jindřišská pasáž III. schodiště vedle kadeřnictví. http://www.creativegate.cz/kontakt

Vstupné na tna tento večer je dobrovolné Pro účast na tématickém večeru je nutná rezervace. Místo můžete rezervovat zde:






Žádné komentáře:

Okomentovat