středa 21. května 2014

21.5 Jak žít zdravě a smysluplně

O své zkušenosti "jak žít zdravě a smysluplně" se podělí 90 letá propagátorka zdravého životního stylu paní Miluše Kubíčková a výživový terapeut a student medicíny Tomáš Moučka. 




Miluše Kubíčková se podělí o své mnohaleté zkušenosti se zdravým životním stylem. 
Doc. PhDr. Miluše Kubíčková CSc. přispěla nejprve dílem k rozvoji jógy v Československu, později se začala věnovat studiu antroposofie a šířit myšlenky Rudolfa Steinera. Je spisovatelkou, propagátorkou antroposofie, eurytmie, waldorfského školství. Je členkou Obce křesťanů, Společnosti pro trvale udržitelný rozvoj, propagátorkou zdravého životního stylu.  Ve svých 90 letech je stále velmi vitální, inspirativní osobností, která může být příkladem pro mnohem mladší z nás. 
Příběh naplněného života


Tomáš Moučka nabídne svůj životní příběh o hledání zdravých alternativ, propadnutí fanatismu a nalezení fungující rovnováhy. 
Tomáš Moučka, výživový terapeut a student medicíny za deset let zkoumání zjistil, že je třeba dál hledat vlastní jedinečnou cestu a že správná strava je pouze jeden pilíř zdravého života. V současné době pracuje na projektu poradny pro každého "Výživa s nadhledem".


Tématické večery AS probíhají od 18 do 21 hod v prostorách Creative Gate 
Jindřišská 5, Praha 1 - u Václavského náměstí.Jindřišská pasáž III. schodiště vedle kadeřnictví.http://www.creativegate.cz/kontakt

Vstupné na tématické večery AS v Creative gate jaro 2014
veřejnost:             250 kč
posluchači AS:   150 kč 
Pro účast na tématickém večeru je nutná rezervace. 
Místo můžete rezervovat zde


Žádné komentáře:

Okomentovat