středa 16. dubna 2014

16.4 Jak léčit zvukem a hudbou


O své zkušenosti jak léčit zvukem a hudbou se podělí muzikoterepeuté Dan a Jana Čadovi, Hudební skladatel a léčitel Petr Piňos a arteterapeutka Petra Bzirská.
Uslyšíte, jak využívat léčebných, harmonizačních a relaxačních účinků hudby, zpěvu a zvuků prastarých hudebních duchovních nástrojů a poznáte, že hudba se dá vnímat jinak, než jsme zvyklí.

Dan a Jana Čadovi se podělí o své muzikoterepeutické zkušenosti, jak pomocí hudby, určitých zvuků a nástrojů harmonizovat tělo a duši, zbavovat se stresu a napětí a léčit různé nemoci a problémy na fyzické i psychické úrovni. 
Manželé Dan a Jana Čadovi jsou kvalifikovaní muzikoterapeuté (členové Muzikoterapeutické asociace ČR) a maséři. Od roku 2010 provozují relaxační centrum a zvukové lázně Dajána, kde pomáhají svým klientům řešit jejich problémy, nacházet sama sebe, svoji cestu a smysl života. Při terapiích kombinují různé masérské techniky, energií Reiki a na fyzické i psychické úrovni pracují se zvukem a zpěvem a jejich relaxačními, harmonizačními a léčivými účinky. Zajímají se o etnické hudební nástroje a jejich působení na člověka, různé tradiční i netradiční masérské, terapeutické, léčebné a meditační techniky (a jejich vzájemné kombinace), psychologii, astrologii, rodinné konstelace, alternativní medicínu, práci s energií, zdravý životní styl apod. Více na www.dajanapraha.cz


Petra Bzirská se podělí o své zkušenosti se zpěvem léčivých manter a harmonizací těla i mysli pomocí propojení zvuku, dechu, světla a jógy. 
Petra Bzirská vystudovala grafologii a arteterapii, je cvičitelka jógy 1. stupně a lektorka gravidjógy. Ve Světelných lázních, které provozuje, spojuje všechny své zkušenosti s vizualizacemi, relaxací, afirmacemi, zpěvem léčivých manter a zvukem tibetských mís. Mantry čistí mysl a spojují nás s nejvyšším vědomím. Óm je základní mantra, prapůvodní zvuk. Zvuk, který je věčný. Je to vibrace, která nemá ani počátek, ani konec. Chvěním této mantry vznikl vesmír. RaMaDaSa je mantra lásky, která léčí a harmonizuje tělo i mysl. Jemné dechové techniky odstraňují toxické látky z těla, zpívání a meditace je spojením s nitrem, se zdrojem, s Duší. Tento kontakt a hlubší spojení se sebou, vede ke správnému rozlišování a ke štěstí, ke kterému všichni směřujeme. Více na www.svetloleci.cz.




Petr Piňos se podělí o své praktické léčitelské, muzikantské i skladatelské zkušenosti na cestě k hlubokému uvolnění, klidu, vnitřnímu míru a harmonii, prostřednictvím působením relaxační a meditační hudby.
Hudební skladatel a léčitel Petr Piňos se zařadil mezi přední české skladatele a interprety relaxační hudby již svou první nahrávkou v roce 1990. Několik titulů, které od té doby vydal ve spolupráci s vydavatelstvím Prána, (Doteky, Meditace s hudbou, Poselství harmonie, Zrcadlení, Tóny čaje, Anděl, Probouzení) se těší velké oblibě u širokého okruhu posluchačů nejrůznějších hudebních stylů. Skladatel a hudebník nabízí svou hudbu jako prostředek k dosažení prožitku hlubokého uvolnění, klidu, vnitřního míru a harmonie. Více na www.petrpinos.cz.

Tématické večery AS probíhají od 18 do 21 hod v prostorách Creative Gate
Jindřišská 5, Praha 1 - u Václavského náměstí.
Jindřišská pasáž III. schodiště vedle kadeřnictví.
http://www.creativegate.cz/kontakt

Vstupné na tématické večery AS v Creative gate jaro 2014
veřejnost:            250 kč
posluchači AS:  150 kč 

Pro účast na tématickém večeru je nutná rezervace.
Místo můžete rezervovat zde: 

Žádné komentáře:

Okomentovat